Universal Voice Teacher

Yeah! Trots op en dankbaar voor het feit dat ik na twee jaar intensief studeren en lesgeven mijzelf nu Universal Voice Teacher mag noemen! Met dank aan het team van Universal Voice in Amsterdam, die mij ge├źnthousiasmeerd hebben om met dit ontzettend heldere en praktische systeem te werken. Dat ze me gescherpt hebben tot de topdocent die ik nu ben: dat ik iedere zanger, spreker, ieder koor en elke koor- en/of zangleider het maximale uit zijn stem kan laten halen, welk repertoire en hoeveel of hoe weinig ervaring je ook zingt en hebt. Ik kan docenten en dirigenten helpen het maximale uit hun leerlingen en koren te halen en ze, door middel van simpele oefeningen, te helpen hun klank te verbeteren. Daarnaast kan ik zangers en sprekers met stemproblemen helpen deze op te lossen en tips te geven voor een gezond stemgebruik.