rebekka
Comments Off on Workshop Borger

Zorgboerderij en leefgemeenschap Gouden Zon. Dat was de locatie voor een gospelworkshop op donderdag 9 maart. Een fijne groep mensen, zeer verschillend maar allemaal enthousiast, ging de uitdaging aan om samen te zingen. Meerstemmig, improviseren, het was boeiend om te zien hoeveel lef en energie er loskwam in de groep. Aanstekelijk ook! Twee swingende songs werden ingestudeerd: ‘Oh happy day’ en ‘I will follow Him’ (Sister Act is nog steeds een favoriete meezing-film) en vol enthousiasme gezongen. Het was een mooie middag en ik hoop dat de energie die het gaf nog lang heeft mogen nawerken!

rebekka
Comments Off on Workshop Noordpolderzijl

Op zaterdag 2 april mocht ik met een grote groep mooie vrouwen zingen in Noordpolderzijl. Dertig vrouwen uit de omgeving van Zwolle brachten een weekend door in de Groningse polder en de organisatie verraste hen met een workshop zang. Prachtige opwekkingsliederen vulden meerstemmig de vlakten en het enthousiasme was groot. Ook voor emotie was volop ruimte en twee vrouwen brachten meer dan hun stem in, namelijk een gitaar en een dwarsfluit. Hieronder een aantal reacties en foto’s: “Een super gezellige workshop. Met verschillende vormen van zangtechniek kennis  gemaakt en geoefend. Een mooi lied 4 stemmig in gestudeerd, dit ging op een hele ontspannen manier met veel humor! Rebecca voelde makkelijk aan wat  wij als groep graag wilden en kon hier heel goed op inspelen. Ondanks dat we elkaar niet kenden was er gelijk een klik en hebben we ook echt nog iets opgestoken. Rebecca nogmaals dank.” “Hartstikke leuk, ik denk er […]

rebekka
Comments Off on Gospelkoor Rejoice

Op 6 oktober mocht ik voor het eerste repeteren met Gospelkoor Rejoice uit Hoogeveen. Na een aantal bezoeken en gesprekken besloten we met elkaar op te trekken als koor en dirigent. Inmiddels verlenen we regelmatig onze medewerking aan diensten en verzorgt het koor een avondvullend programma genaamd Back to the future.