rebekka
Comments Off on Universal Voice Teacher

Yeah! Trots op en dankbaar voor het feit dat ik na twee jaar intensief studeren en lesgeven mijzelf nu Universal Voice Teacher mag noemen! Met dank aan het team van Universal Voice in Amsterdam, die mij geënthousiasmeerd hebben om met dit ontzettend heldere en praktische systeem te werken. Dat ze me gescherpt hebben tot de topdocent die ik nu ben: dat ik iedere zanger, spreker, ieder koor en elke koor- en/of zangleider het maximale uit zijn stem kan laten halen, welk repertoire en hoeveel of hoe weinig ervaring je ook zingt en hebt. Ik kan docenten en dirigenten helpen het maximale uit hun leerlingen en koren te halen en ze, door middel van simpele oefeningen, te helpen hun klank te verbeteren. Daarnaast kan ik zangers en sprekers met stemproblemen helpen deze op te lossen en tips te geven voor een gezond stemgebruik.

rebekka
Comments Off on Workshop Borger

Zorgboerderij en leefgemeenschap Gouden Zon. Dat was de locatie voor een gospelworkshop op donderdag 9 maart. Een fijne groep mensen, zeer verschillend maar allemaal enthousiast, ging de uitdaging aan om samen te zingen. Meerstemmig, improviseren, het was boeiend om te zien hoeveel lef en energie er loskwam in de groep. Aanstekelijk ook! Twee swingende songs werden ingestudeerd: ‘Oh happy day’ en ‘I will follow Him’ (Sister Act is nog steeds een favoriete meezing-film) en vol enthousiasme gezongen. Het was een mooie middag en ik hoop dat de energie die het gaf nog lang heeft mogen nawerken!

rebekka
Comments Off on Workshop Noordpolderzijl

Op zaterdag 2 april mocht ik met een grote groep mooie vrouwen zingen in Noordpolderzijl. Dertig vrouwen uit de omgeving van Zwolle brachten een weekend door in de Groningse polder en de organisatie verraste hen met een workshop zang. Prachtige opwekkingsliederen vulden meerstemmig de vlakten en het enthousiasme was groot. Ook voor emotie was volop ruimte en twee vrouwen brachten meer dan hun stem in, namelijk een gitaar en een dwarsfluit. Hieronder een aantal reacties en foto’s: “Een super gezellige workshop. Met verschillende vormen van zangtechniek kennis  gemaakt en geoefend. Een mooi lied 4 stemmig in gestudeerd, dit ging op een hele ontspannen manier met veel humor! Rebecca voelde makkelijk aan wat  wij als groep graag wilden en kon hier heel goed op inspelen. Ondanks dat we elkaar niet kenden was er gelijk een klik en hebben we ook echt nog iets opgestoken. Rebecca nogmaals dank.” “Hartstikke leuk, ik denk er […]