Lessen & workshops van Rmusic: zangles, workshops, dirigent, bandcoaching, koren

Home »  Lessen & workshops van Rmusic: zangles, workshops, dirigent, bandcoaching, koren

Iedereen maakt op zijn eigen unieke manier muziek en ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring met je te delen. Het is geweldig als de groep of de persoon waar ik mijn kennis aan mag doorgeven groeit in kwaliteit en mogelijkheden.

Ik ben beschikbaar voor zangles, koor- en band- en dirigentcoaching, workshops en trainingsdagen voor muzikanten en zangers in allerlei verband.

Voor zanglessen bepaal jij aan welk persoonlijke doel of doelen je zou willen werken. Wellicht stuit je steeds op hetzelfde probleem; toonhoogte, luidheid, vermoeidheid na het zingen. Ik luister naar de klank van je stem en laat je met behulp van verschillende oefeningen de klankkenmerken trainen die jou doel helpen te bereiken.
Ik werk met het Universal Voice Systeem omdat dit het meest heldere systeem is wat jou je instrument goed doet begrijpen en trainen. https://universalvoice.nl/over-ons/

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met me op.

Lestarieven zangles:

Volwassenen:

Voor zangles is het lestarief € 40,00 incl. btw per 45 minuten.

Kinderen/jongeren:

Voor zangles is het lestarief € 32,00 (incl. btw-vrijstelling) per 45 minuten.

Een lesovereenkomst duurt in principe een jaar, ingaande vanaf de datum van de eerste les.

N.B.: Leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van btw.

De lessen worden wekelijks of twee-wekelijks gepland, schoolvakanties en christelijke feestdagen zijn uitgezonderd van lesafspraken. In overleg kan een serie van 10 lessen worden besproken.
Mijn lesdagen zijn woensdag en vrijdag overdag.

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met me op.

Bij het coachen en trainen van koren en bands sluit ik aan bij wat de doelen en wensen zijn van het koor, van de dirigent en van de band. Er kan aandacht zijn voor: repeteren, basiskennis van muziektheorie, zangtechniek en koorklank, samenklank, interpretatie, improviseren, dynamiek, presentatie/uitstraling, etc. etc. Maar ook het nadenken over je visie als team, je doelstellingen en daarbij je taak en functie (bijvoorbeeld als je je gaven en talenten mag inzetten binnen een gemeente), toerusting en onderwijs. Ik gebruik daarvoor o.a. materiaal uit de cursus van Worship Central, die je tijdens een aantal avonden of een aantal dagen laat nadenken over deze uitdagende vragen.

De tarieven voor workshops en coaching….:

…zijn afhankelijk van jullie wensen, reiskosten, tijdsduur, materiaal en wat er aan voorbereiding nodig is. Wil jij een afspraak plannen voor een workshop voor jullie band, muziekteam, koor of voor jou als pianist?  Neem dan gerust contact op om  te ontdekken of we een goeie match zijn…