Lessen & workshops van Rmusic: zangles, workshops, dirigent, bandcoaching, koren

Home »  Lessen & workshops van Rmusic: zangles, workshops, dirigent, bandcoaching, koren

Iedereen maakt op zijn eigen unieke manier muziek en ik geniet ervan om mijn kennis en ervaring met je te delen. Het is geweldig als de groep of de persoon waar ik mijn kennis aan mag doorgeven groeit in kwaliteit en mogelijkheden.

Ik ben beschikbaar voor zangles, pianoles, koor- en band- en dirigentcoaching, workshops en trainingsdagen voor muziekteams van koren en kerken.

Voor zanglessen formuleer jij waar je specifiek aan wilt werken om je persoonlijke doel of doelen wat betreft het zingen te behalen. Ik kijk naar je beginsituatie en draag je vervolgens verschillende technieken aan die je kunt trainen om die doelen te bereiken.
Ik werk graag met de EVT methode omdat deze jou je instrument goed doet leren kennen en begrijpen.
Onderdelen die bij de lessen horen zijn: ademstroom en -druk, de werking van het strottenhoofd en de invloed daarvan op de klank, houding en interpretatie.

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen, neem dan contact met me op.

Lestarieven zangles:

Volwassenen:

Voor zangles is het lestarief € 34,00 incl. BTW per 45 minuten.

Voor duolessen is het lestarief € 28,00 per persoon per 60 minuten. (incl. BTW), je dient je dan op te geven als duo.

 N.B.: Leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van 21% BTW.

Kinderen/jongeren:

Voor zangles is het lestarief € 28,00 (incl. BTW-vrijstelling) per 45 minuten.

Voor duolessen is het lestarief € 22,00 per persoon per 60 minuten. (incl. BTW-vrijstelling), je dient je dan op te geven als duo.

Een lesovereenkomst duurt in principe een jaar, ingaande vanaf de datum van de eerste les.

De lessen worden wekelijks of twee-wekelijks gepland, schoolvakanties en christelijke feestdagen zijn uitgezonderd van lesafspraken. In overleg kan een serie van 10 lessen worden besproken.

Voor pianolessen kijk ik naar je wensen en bedoelingen met het spelen. Ik kan je helpen je spel technisch te verbeteren, je rol als begeleider te verstevigen en leren improviseren. Ik ben ervaren op het gebied van popmuziek en gospel en ik kan je tot op zekere hoogte ook klassiek piano leren spelen. Voor beginners werk ik graag met de methode van John Thompson.

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen, neem dan contact met me op.

LESTARIEVEN pianoLES:

Voor pianoles is het lestarief € 23,00 incl. BTW per 30 minuten en €40 per uur.
Pianolessen worden niet per les betaald, maar, in overleg met jou, per serie lessen. Dat kan een serie van 10 lessen zijn, maar ook een heel cursusjaar.

Mijn lestijden zijn op woensdag en vrijdag tussen 10.00 – 17.00 u

N.B.: Leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van 21% BTW.

Bij het coachen van koren en bands kijk ik goed naar het huidige niveau; de manier van samenspelen, repeteren; de muzikale kennis van de groepsleden enz.

Onderdelen die bij de workshops horen zijn aandacht voor: repeteren, basiskennis van muziektheorie, samenklank, interpretatie, improviseren, dynamiek, presentatie/uitstraling, etc. etc. Maar ook het nadenken over je visie als team, je doelstellingen en daarbij je taak en functie (bijvoorbeeld als je je gaven en talenten mag inzetten binnen een gemeente), toerusting en onderwijs. Ik gebruik daarvoor o.a. materiaal uit de cursus van Worship Central, die je tijdens een aantal avonden of een aantal dagen laat nadenken over deze uitdagende vragen.

De tarieven voor workshops en coaching….:

…zijn o.a. afhankelijk van jullie wensen, reisafstand, tijdsinvestering en wat er aan voorbereiding nodig is. Wil jij een afspraak plannen voor een workshop voor jullie band, muziekteam, koor of voor jou als pianist?  Neem dan gerust contact op om  te ontdekken of we een goeie match zijn…