Haal het maximale uit je stem! Neem contact met mij op voor zangles of bandcoaching op maat.
Rmusic

Over mij

Hallo en leuk dat je op mijn site kijkt!

Ik ben Rebekka de Jong en ik ben als Rmusic actief als professioneel zangdocent, koordirigent, bandcoach, muziekdocent, pianist en bandleider.

Mijn passie is om op muzikaal gebied het beste in mensen naar boven te halen. Of dat nu is in een koor, een band, op school met een klas vol pubers; als men enthousiast ontdekt hoe leuk,  leerzaam, uniek en verbindend muziek maken kan zijn is mijn missie geslaagd.

Tijdens en na mijn studie ontdekte ik namelijk de unieke effecten van samen zingen; de ruimte en kracht die dat geeft voor ieders eigen identiteit en kwaliteit. Op dit gebied heb ik mij enorm laten scholen de afgelopen jaren.

Ik ben eerstegraads afgestudeerd aan het conservatorium in Groningen (Docent Muziek) en heb daarnaast verschillende cursussen, workshops en masterclasses gevolgd.  Meest relevant zijn de level 1&2 course en het CMT-traject van het Estill Voice programma (EVTS). In 2018 behaalde ik mijn Universal Voice Master diploma bij het Universal Voice Institute en in juni 2019 rondde ik de opleiding af en mag ik mij als Universal Voice Master Teacher inzetten in het Noorden en de rest van Nederland. Het betekent dat ik iedere zanger en iedere groep zangers het maximale uit hun stem kan laten halen, welk repertoire je ook zingt en hoeveel of hoe weinig ervaring je ook hebt. Ook kan ik dirigenten en bandleiders helpen het maximale uit hun koren en bands te halen en ze, door middel van simpele oefeningen, leren luisteren en te helpen hun klank, spel en repetitie-routine te verbeteren. Daarnaast kan ik zangers en sprekers met stemproblemen helpen deze op te lossen en tips te geven voor een gezond stemgebruik. Klik hier voor mijn profiel op de Universal Voice Institute site.

Mijn passie voor onderwijs komt tot onder andere tot uiting in mijn werk als muziekdocent op het CSG Augustinus in Groningen. Daarnaast ben ik al vele jaren als dirigent verbonden aan Gospelkoor Jizrahja uit Groningen en  Gospelkoor Rejoice uit Hoogeveen.

Ik geef individueel of in tweetallen zangles en ook deel ik mijn kennis en ervaring graag met bands en koren. Ik verzorg workshops en trainingsdagen voor muziekteams, bands, koren en groepen, waarbij er vaak een specifieke vraag centraal staat (over zangtechniek, uitstraling, samenspel en harmonie, koorklank e.d.). Ook geef ik introductie workshops over het Universal Voice System aan zangers en koordirigenten.

Ik wens je veel plezier bij het vinden van informatie op mijn site en ik zie ernaar uit om mee te bouwen aan jouw en jullie muzikale groei.

Kijk daarvoor eens bij lessen en workshops.

Rebekka-de-Jong,-M-deJong-Fotografie