Haal het maximale uit je stem! Neem contact met mij op voor zangles of bandcoaching op maat.
Rmusic

Zangles

Ik ben beschikbaar voor zanglessen, koor-, band- en dirigentcoaching, workshops en trainingsdagen voor muzikanten en zangers. Het maakt niet uit hoe lang, welk muzikale genre of met hoeveel personen je bent. Als je het maximale uit je stem wilt halen dan ben je aan het juiste adres.

Jij bepaalt aan welk persoonlijke doel of doelen je zou willen werken. Wellicht stuit je steeds op hetzelfde probleem tijdens het zingen; toonhoogte lukt niet, je wilt graag luider zingen, je merkt vermoeidheid of heesheid na het zingen…. ik noem enkele voorbeelden. Ik luister naar de klank van je stem en laat je met behulp van verschillende oefeningen de klankkenmerken trainen die jou je doel helpen te bereiken.
Ik werk met het Universal Voice Systeem omdat dit het meest heldere systeem is wat jou je instrument goed doet begrijpen en trainen. https://universalvoice.nl/over-ons/

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met me op.

Lestarieven zangles:

Volwassenen:

Voor zangles is het lestarief € 40,00 incl. btw per 45 minuten.

Kinderen/jongeren:

Voor zangles is het lestarief € 32,00 (incl. btw-vrijstelling) per 45 minuten.

Een lesovereenkomst duurt in principe een jaar, ingaande vanaf de datum van de eerste les.

N.B.: Leerlingen jonger dan 21 jaar zijn vrijgesteld van btw.

De lessen worden wekelijks of twee-wekelijks gepland, schoolvakanties en christelijke feestdagen zijn uitgezonderd van lesafspraken. In overleg (bijvoorbeeld als cadeau) kan een serie van 10 lessen worden besproken.
Mijn lesdagen zijn woensdag en vrijdag overdag tussen 09.00 – 17.00