Haal het maximale uit je stem! Neem contact met mij op voor zangles of bandcoaching op maat.
Rmusic

Zangles

Ik ben beschikbaar voor zanglessen, koor-, band- en dirigentcoaching, workshops en trainingsdagen voor muzikanten en zangers. Het maakt niet uit hoe lang, welk muzikale genre of met hoeveel personen je bent. Als je het maximale uit je stem wilt halen dan ben ik er voor jou.

Jij bepaalt aan welk persoonlijke doel of doelen je zou willen werken. Wellicht stuit je steeds op hetzelfde probleem tijdens het zingen; beperkt bereik, dynamisch bereik, gedruktheid …. ik noem enkele voorbeelden. Ik luister naar de klank van je stem en laat je met behulp van verschillende oefeningen de klankkenmerken trainen die jou je doel helpen te bereiken.
Ik werk met het Universal Voice Systeem omdat dit het meest heldere systeem is wat jou je instrument goed doet begrijpen en trainen. https://universalvoice.nl/over-ons/

Zoek je een docent / coach die de aansluiting zoekt bij jouw muzikale niveau en groeiwensen en vind je het een uitdaging om jezelf te ontwikkelen? Neem dan contact met me op.

Lestarieven 2023:

Losse lesStandaard pakketStandaard pakket plusLax Vox les
Zangles Lessenserie van tien zanglessenSerie zanglessen zoals in standaardpakket,
uitgebreid met een Lax Vox les inclusief gratis Lax Vox slang en oefentracks op maat.
Uitleg over de werking en toepassing van Lax Vox, een praktische les inclusief gratis Lax Vox slang
€60 per les€45 per les€50 per les€95 per les

Mocht je meer trainingsmateriaal willen gebruiken om het maximale uit je stem te halen? Dan geef ik je uitleg over het gebruik van de trainingsapp van Universal Voice. Je kunt dan een 3, 6, of 12 maanden abonnement hierop nemen zodat je toegang hebt tot uitgebreid oefenmateriaal en voorbeelden. Ook is er de mogelijkheid om de Universal Voice Guide te bestellen. Deze biedt ook toegang tot al het mogelijke oefenmateriaal zodat er thuis volop getraind en gezongen kan worden en het geeft je theoretische kennis en inzicht in hoe je stem werkt!

De lessen worden wekelijks of twee-wekelijks gepland, schoolvakanties en christelijke feestdagen zijn uitgezonderd van lesafspraken. In overleg (bijvoorbeeld als cadeau) kan een serie van 10 lessen worden besproken.
Mijn lesdagen zijn woensdag en vrijdag overdag tussen 09.00 – 17.00